Verkeersregelaars

Gemeenten eisen steeds vaker dat de organisatoren van beurzen zelf verantwoordelijk zijn voor het reguleren van verkeersstromen. In de praktijk houdt dit in dat u als organisatie rekening dient te houden met het reguleren van verkeer op zowel het evenemententerrein als de omgeving waarin deze zich bevindt (per gemeente verschillend). Het reguleren van verkeer is echter een taak die bepaalde competenties vereist zoals inzicht in het verkeer en stressbestendigheid.

Brusno dienstverlening is de ideale partner voor organisaties die op zoek zijn naar verkeersregelaars. Wij detacheren verkeersregelaars die er voor zorgen dat alles in goede banen word geleid. Hierdoor ontstaat er er zo min mogelijk overlast voor de omgeving.
Bij grote en/of complexe evenementen is het mogelijk om in samenwerking met Brusno dienstverlening een logistiek plan op te stellen. Uiteraard verhuren wij ook verkeersregelaars voor het versterken van uw huidige team. De verkeersregelaars die bij Brusno dienstverlening werken beschikken over alle benodigde diploma’s en certificaten.