Fair and Event Services

Brusno Fair & event serviceHoudt uw bedrijf zich bezig met logistieke handelingen op beurzen en evenementen? Dan weet u als geen ander dat het altijd hollen of stilstaan is. Een gangbare en efficiënte manier om dit op te vangen is het inhuren van extern personeel (detachering).

Brusno dienstverlening is in dergelijke gevallen de ideale partner voor uw organisatie.
Wij beheren een pool zeer ervaren en verantwoordelijke heftruckchauffeurs die beschikken over de nodige ervaring en competenties om uw project succesvol af te ronden. Onze chauffeurs zijn al jaren werkzaam op beurzen en evenementen zoals:

– De RAI Amsterdam
– Jaarbeurs Utrecht
– Ahoy Rotterdam
– Brabanthallen ‘s-Hertogenbosch
– Brussel Expo
– Antwerpen Expo

De chauffeurs van Brusno dienstverlening hebben op de bovenstaande locaties ruime
ervaring opgedaan met het lossen en laden van trailers en het uitvoeren van diverse
hijswerkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan bijvoorbeeld het plaatsen van machines en het in- en uitpakken van diverse materialen. Zoekt u iemand die u kan helpen met opbouwen van uw stand door middel van een heftruck? Dan bent u ook in dit geval bij Brusno dienstverlening aan het juiste adres!

Onze specialisten hebben ook ruime ervaring met de volgende werkzaamheden:

– Zware machines
– Auto’s
– Food
– Non-Food
– Assistentie op stand

Bent u op zoek naar tijdelijk personeel die geen 9 tot 5 mentaliteit heeft en daarnaast geen bezwaar maakt om in het buitenland te werken? Dan is Brusno dienstverlening de ideale partner voor uw organisatie.